Начало Форум Blog Спонсорство Регистрация Количка За нас
Търсене
Категории

Проверка на поръчка
Въведете номера на поръчката или email адреса си
ID/Email
Добавки BARDAHL :: Добавки за дизел

Подреди по
 
  BARDAHL Injector Cleaner 6 in 1 - дизел
  Почистване на горивната система, дизел, 6 в 1

Комплексна добавка 6 в 1 едно за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи. Почиства инжекторите, горивната рейка и помпата от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата и сегментите. Повишава цетановото число на дисло с до 3 пункта. Абсорбира водата в горивото и подобрява ефективността на горивния процес, предпазва горивото от замръзване и осигурява по-ниска температурна точка на филтрируемост на дизела (-7°C). Поради анти-фрикционните си качества предпазва от износване и блокиране на горивната помпа и дюзите, намалява разхода на гориво. Намалява шума на двигателя и активните компоненти на горивната система (помпа, дюзи). Намалява пушенето и вредните емисии, което улеснява преминаването през ГТП
Цена: 15.96 лв.
 
  Bardahl - Препарат за подобряване на дизела за Common rail
  Дизеловите инжекционни системи Common rail функционират при много високо налягане (до 2000 бара). Дизеловите горива са все по-бедни на сяра и следователно смазват все по-малко. Липсата на смазване може да повреди системите за високо налягане. Новият евро дизел е със съдържание <0.05%, което е много добре в посока увеличаване пробега на маслата, но е много лошо за системите за високо налягане (HDI, SDI) които разчитат на сярата като смазочен елемент. За да се избегне всеки проблем и да се защити вашата система, лабораториите на Бардал създадоха специална добавка за дизел (инжектиране при високо налягане), която има следните функции функции: смазва помпата и инжекторите, абсорбира водата от горивото, поддържа чисти инжекторите и помпата, увеличава цетановия индекс, намалява изпускания пушек, против изстиване и замръзване,намалява разхода на гориво.
Начин на употреба: 1 флакон да се излее преди да се зареди с гориво. Подновявайте операцията при всяко пълнене на гориво. 1 опаковка = 70 л.
Разфасовка: 500 мл бутилка
Цена: 18.20 лв.
 
  Bardahl - Поддръжка за хидравлични повдигачи
  Bardahl - Hydraulic Valve Lifters Additive
Поддръжка за хидравлични повдигачи
Добавка за двигателно масло, специално
формулирана да почиства и защитава
Цена: 22.50 лв.
 
  B.D.C. (BARDAHL DIESEL COMBUSTION), Bar-1200
  B.D.C. (BARDAHL DIESEL COMBUSTION), Bar-1200
Смазва и защитава инжекторите. Предотвратява въглеродните отлагания.

Смазва и защитава инжекторите. Предотвратява въглеродните отлагания. Намалява изпусканите емисии. Повишава цетановият индекс за по-добро изгаряне. По -нисък разход на гориво - до 10%. Премахва кондензацията на вода в резервоара. Предпазва от образуването на бактерии и корозия. Предпазва от замръзване на горивото.
Цена: 35.70 лв.


Вход


Количка
Части:  0
Сума:  0
Контакти
Задайте въпрос тук
Skype Me™!
TUNING-PARTS.BG
389857035
   Телефон: 0888908897
  Email: sales@tuning-parts.bg
От Блога
Най-продавани продуктиCopyright 2009-2014 Tuning Parts

Общи условия | Политика за защита на личните данни